CD World Groove

€ 16,95

 

  • Vrolijk werelddansfeest met een mélange van elektronische wereldmuziek, dansmuziek en nog veel meer.

 

Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

World Groove uit de Putumayo Groove serie: een vrolijk werelddansfeest met een hete mélange van elektronische wereldmuziek, dansmuziek en nog veel meer.

Op deze cd werken twee Franse DJ’s samen, Rouge Rouge en Major Boys.  De Turkse ster Mustafa Sandal, de Duitse elektronische popgroep 2raumwohnun staan er ook op, alsmede een samenwerking tussen de Algerijnse raï-legende Cheb Mami en de populaire Franse hiphopzanger K-Mel. Afrikaanse artiesten die meewerkten zijn de onlangs overleden Brenda Fassie (die stierf toen de compilatie bijna klaar was), de Malinese fusionist Isaa Bagayogo en de Congolees-Belgische groep Zap Mama. Ook muziek van de Cubaanse pionier in elektrogeluid Edesio en de Libanese ster Ragheb Alama, een van de populairste zangers uit het Midden-Oosten. Een deel van de opbrengsten van deze cd zal aan het Putumayo Cross-Cultural Initiative worden geschonken. PCCI is een organisatie zonder winstbejag die multicultureel onderwijs geeft en middelen om wereldmuziek te maken aan lagere schoolkinderen.

 

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over wat we doen

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers