Jouw aankoop maakt het verschil

Thailand, here we come

Sanne de Bakker | Hardcover | 144 pagina's

€ 14,99
  • Dit is het vierde deel in de serie over Floortje de Mol, die met haar familie op wereldreis gaat nadat ze de staatsloterij hebben gewonnen.
  • Na Suriname, New York en Marokko doet Floortje nu Thailand aan.
  • Een deel uit een ontzettend leuke serie kinderboeken, met veel weetjes en feiten over het land dat Floortje bezoekt.
Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Floortje de Mol reist de wereld over met haar ouders, haar tweelingzus Katoo, broer Ruben, hun demente oma en haar begeleidster Anansi. Sinds de familie De Mol de jackpot in de Staatsloterij heeft gewonnen, zijn ze op wereldreis. Na Suriname, New York en Marokko gaan ze deze zomer met z’n allen naar Thailand! Daar bezoeken ze natuurlijk de megagrote en drukke stad Bangkok en zoeken ze hun rust op tropische bestemmingen zoals Ko Phangan en Phuket. Maar dat lukt toch niet helemaal als Anansi plotseling terug moet naar Suriname en de Thaise Chanarong en diens dochter Solada zich bij de familie aansluiten . . . . .


Over de auteur:
Sanne de Bakker debuteerde in 2003 met Bang voor meester Tark?! , waarvoor ze de Hotze de Roos Debutantenprijs ontving. Daarna volgden vele prenten- en leesboeken van haar hand, waaronder de Theateracademie-serie en de veelgeprezen boeken over het leven van de jonge Mozart. Behalve goed schrijven kan Sanne ook nog heel mooi pianospelen!
Sinds februari 2015 heeft Floortje haar eigen column in de Tina!

Over de illustrator:
Katrien Holland debuteerde in 1989 met haar prentenboek Mijn Held waarvoor ze in 1990 de Premio Grafico Fiera di Bologna kreeg. Haar tweede boek Roekel (tekst Imme Dros) ontving in 1992 de Illustrators of the year Award Unicef.

 

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value