Jouw aankoop maakt het verschil

Share a Seed- koop een unieke halsketting

Nieuw in ons assortiment: unieke halskettingen! Deze hippe ketting, bedacht door de Amsterdamse ontwerper Spruitje, komt in 2 verschillende uitvoeringen. Een leuk bolletje of een flesje. De kettingen zijn gevuld met zaden uit Zimbabwe, zoals rijst, sojabonen of parelgierst.

Door onvoorspelbaar weer mislukken oogsten in ontwikkelingslanden vaak. En als daarbij commerciële zaden worden gebruikt mislukken oogsten nog vaker. Armoede en honger zijn het gevolg. Oxfam Novib heeft veldscholen opgericht waar boeren zelf zaden ontwikkelen die beter geschikt zijn voor extreme weersomstandigheden en dan wel een goede oogst opleveren. Zo ook in Zimbabwe, dat ooit de graanschuur van Afrika was.

Deze bijzondere ketting is dus niet alleen mooi voor jezelf, maar je laat ook zien dat je de boeren in Zimbabwe steunt.

Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers