Jouw aankoop maakt het verschil

sale

Shack chic - fotoboek

Craig Fraser | Paperback | 192 pagina's

Normale prijs: € 19,90

Nu

Aanbiedingsprijs: € 3,50

  • De vitaliteit van Zuid-Afrika's shacklandschap in woord en vooral beeld.
  • 192 pagina's met schitterende foto's
Meer informatie
Dit product is momenteel niet op voorraad, wij verwachten dat het product snel weer leverbaar is.
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
" In dit boekje zie je eens de binnenkant van de schamelste huisjes, en dat zijn dus toch èchte 'thuisjes'! Vaak zorgvuldig en met trots en hoop ingericht en gedecoreerd. Eye opener voor deze buitenstaander. "
Lees meer
- 10a
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

In dit levendige fotoboek geeft Craig Fraser een beeld van de creatieve vasthoudendheid waarmee de bewoners van de sloppenwijken rond Kaapstad zich wapenen tegen het harde leven van alledag. Bekend door zijn reportages van de luxueuze woningen van de rijken liet Fraser zich deze keer inspireren door de behuizing van de allerarmsten.

Fraser werkte uitsluitend met het aanwezige licht en zonder iets aan de interieurs te veranderen, waarmee hij hun 'oprechte schoonheid' voor zichzelf laat spreken. Dit boek is een hommage aan de onverwoestbare verfraaiingsdrift die het Zuid-Afrikaanse stedelijke landschap kleur en vitaliteit verleent en ongetwijfeld in de hele wereld weerklank zal vinden.

 

VT Wonen: Hartverwarmend is dit boek van Craig Fraser. De samensteller en fotograaf geeft een beeld van de allerarmste bevolking van Zuid-Afrika, en vooral hoe die zich creatief wapent tegen het harde leven van alledag.

Résidence: Dat met beperkte middelen schoonheid kan worden gecreëerd bewijst Shack Chic. Een prachtig fotoboek, dat gerust een eye opener mag heten.


Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

" In dit boekje zie je eens de binnenkant van de schamelste huisjes, en dat zijn dus toch èchte 'thuisjes'! Vaak zorgvuldig en met trots en hoop ingericht en gedecoreerd. Eye opener voor deze buitenstaander. "
10a

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value