Jouw aankoop maakt het verschil

TOP 5 cadeaus van Oxfam Novib1.       Roman - De Vervoering
In de roman Vervoering neemt auteur Shantie Singh de lezer mee binnen degeschiedenis van de Surinaams Hindoestaanse familie Mohan. In 1912 reist de achttienjarige Ramdew per schip van India naar Suriname. Hij is geronseld om als arbeidskracht op een suikerplantage te werken. De bazen slagen er niet in om de even koppige als charismatische jongeman te breken. Dromen, verhalen, rechtvaardigheidsgevoel en de liefde houden Ramdew op de been.
2.       CD Café Latino
Een romantische rumba, een sexy salsa, of de tango, alles komt voorbij op de cd Café Latino. Zwoele gitaarmuziek, een drankje in je hand en een warme avondbries. Je waant je even in een café in Buenos Aires, terwijl zangers uit alle hoeken van Latijns Amerika je toezingen.
3.       Handgemaakte producten
Eerlijke en originele cadeaus met een goed verhaal. Gemaakt door vrouwen en mannen die door een vakopleiding en een eerlijke prijs voor hun producten de kans krijgen een eigen bestaan op te bouwen. Met deze kleurrijke cadeaus uit Laos en Cambodja maak je meer mensen blij!
4.       Prachtige roze zijden sjaal
Mooie handgeweven, eco-vriendelijke sjaal gemaakt door dorpsbewoners uit Laos. Luxe, handgemaakte producten van duurzame materialen en ook nog eens helemaal fairtrade geproduceerd door lokale kunstenaars. Dat maakt dat deze sjaal extra prachtig staat bij het kerstdiner!
5.       De nomadische keuken van Raïnaraï. 
Laat je door dit kookboek inspireren. Origineel kookboek met vegetarische en visgerechten uit de Algerijns-nomadische keuken.


Én aan jouw muur mag natuurlijk de Oxfam Novib Kalender niet ontbreken.
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers