Jouw aankoop maakt het verschil

Nieuws

Zaden zijn het begin van al het leven

31-05-2016

Nu nieuw in onze webwinkel... 2 unieke halskettingen met zaden uit Zimbabe

 

Een wereldbord voor een wereldkind

07-04-2016

Nu nieuw in onze webwinkel... Het bamboe wereldbord!

 

Haal de lente in huis!

26-02-2016

Vraag je je af hoe? Laat je inspireren door onze wereldse muziek tijdens of boeken voor ná de grote schoonmaak...

 

Nieuwjaar = Nieuwe Voornemens

06-01-2016

Bruis jij dit jaar van de goede voornemens? Neem hier een kijkje of Oxfam Novib je een handje kan helpen met het verwezelijke van jouw voornemens!

 

Een voorproefje van de nieuwe kalender 2016!

16-07-2015

Hoera! Hij is er bijna, de nieuwe kalender van Oxfam Novib 2016. Ben jij ook zo benieuwd? Kijk hier alvast voor een voorproefje van de Oxfam Novib kalender 2016. 

 

Exclusief bij Oxfam Novib

18-06-2015

Wat waren ze snel op, die bijzondere singles van de Editors. Exclusief bij Oxfam Novib waren er 15 stuks beschikbaar van de nieuwe single Marching Orders van de Editors. Lees hier meer...

 

Oxfam Novib Kalenderassortiment 2016

11-05-2015

Ben je nu al benieuwd naar de kalenderproducten van 2016? Laat het ons weten. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een kalenderabonnement afsluiten. Dan heb je altijd de kalender als eerst op de mat.


De Leukste tips voor Moederdag

07-05-2015

Weet jij nog niet wat je dit jaar voor Moederdag gaat geven? Kijk dan hier voor wat broodnodige inspiratie, tips en weetjes! 

 

SALE BIJ OXFAM NOVIB

Oxfam Novib-Kalender 2015 extra voordelig!

01-03-2015

De uitverkoop van een gedeelte van het kalenderassortiment is van start gegaan. Bestel en pak 50% korting! Lees meer

 

Speciaal voor jou uitgezocht: vrouwen in de hoofdrol
28-02-2015 

‘Haar taal is onnavolgbaar, ritmisch en klankrijk.’ NRC Handelsblad over de roman Drie sterke vrouwen. NDiaye laat je in dit boek zien hoe vrouwen vechten voor het behoud van hun waardigheid tijdens vernederende omstandigheden. Speciaal voor jou zochten we in totaal 5 romans over vrouwen uit, in het kader van wereldvrouwendag op zaterdag 8 maart 2015. Lees meer

Bekijk deze unieke romanselectie

 

5 originele en eerlijke cadeautips

20-02-2015

Een leuk en uniek cadeau geven dat bijdraagt aan een betere wereld? Dat kan in onze webwinkel. In de Oxfam Novib webwinkel vind je altijd iets mooist. Bijvoorbeeld de Oxfam Novib-kalender 2015, de agenda of de wenskaarten met de prachtige foto's. Kies uit een keur aan wereldliteratuur, kinderboeken, kookboeken en exotische cd's.

Hoe klein ook, jouw aankoop maakt een verschil. Samen maken we de wereld een beetje mooier. Bekijk  nu onze 5 cadeau tips.

Begin met shoppen.

 

Nieuw: Kennismakingsabonnement

10-02-2015

Met de unieke boekenabonnementen van oxfam Novib steun je mensen die dagelijks proberen de armoede te boven te komen. Oxfam Novib gelooft in het zelfdoen van mensen. Met een klein zetje in de rug kunnen ze zelf een bestaan opbouwen en voor zichzelf opkomen. Daarom is het ook van belang dat ze worden gehoord. Wij bieden spraakmakende schrijvers uit niet-westerse landen een podium in Nederland om hun punt te maken. Wil je zelf je wereld verbreden en kennismakien met wereldliteratuur, sluit dan het kennismakingsabonnement af voor slechts €34,95 (eenmalig).

Je ontvangt dan:

1x een uniek fotoboek

1x een literaire roman

Gratis welkomstgeschenk

Bekijk de Oxfam Novib boekenabonnementen

 

Cadeautips voor Valentijnsdag 
01-02-2015 

Geef je lief een mooi geschenk uit onze webwinkel op Valentijnsdag. Je tovert een glimlach op iemands gezicht want wat is mooier om te doen dan geven? 

Een geschenk van Oxfam Novib is ook nog extra bijzonder: je steunt het werk van Oxfam Novib. Door jouw aankoop kunnen wij ons wereldwijd inzetten voor mensen die in armoede leven. Mede dankzij jouw steun krijgen deze mensen de mogelijkheid op een beter bestaan. 

Bekijk onze cadeautips voor Valentijnsdag.