Jouw aankoop maakt het verschil

Exclusief bij Oxfam Novib

Wat waren ze snel op, die bijzondere singles van de Editors. Exclusief bij Oxfam Novib waren er 15 stuks beschikbaar van de nieuwe single Marching Orders van de Editors. Een echt collectors item kan wel gesteld worden!  De gelukkige eerste 15 hebben zo’n singletje kunnen bemachtigen. 

Na twee jaar kwamen de Editors weer met nieuw materiaal. Eerst de single No Harm en nu dan Marching Orders. De band heeft de single in de prachtige hooglanden van Schotland opgenomen.Ter ere van deze release waren er een aantal singles beschikbaar gesteld aan Oxfam Novib. Aangezien de band ons goede doel een warm hart toedraagt. Kun je niet wachten om de single te beluisteren? Marching Orders is nu te vinden en te beluisteren op Youtube. De Editors gaan op tour met de nieuwe muziek en komen ook nog even langs in Nederland.  Mocht je de Editors graag een keer live zien, dan zijn ze in november in Amsterdam te vinden.  

Helaas, geen muziek van de Editors meer… Alles is op! Maar bij Oxfam Novib is nog veel meer muziek te vinden. Muziek dat de hele wereld rondgaat! Denk bijvoorbeeld eens aan een beetje wereldse jazz, Latin feestmuziek of wat noord Afrikaanse groove. Komt dat luisteren! 

Welke muziek kies jij? 

CD Latin Party€16,95

CD Jazz around the world

€16,95

CD North African Groove

€16,95

 

Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers