CD Music of the Andes

€ 16,95

 

  • Terug naar Zuid-Amerika met een cd vol betoverende muziek uit het Andes gebergte
  • Beleef een rendez-vous met de oorspronkelijke bewoners van deze prachtige streek
  • De huidige Andes muziek dankt haar weelderigheid en complexiteit aan de uitgebreide reeks van instrumenten, ritmes en genres
  • Deze CD bevat 11 liedjes
     

 

Meer informatie
Dit product is momenteel niet op voorraad, wij verwachten dat het product snel weer leverbaar is.
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
" Heb voor het eerst de rust van de Andes kunnen ervaren. Een absolute aanrader voor iedereen die van wereldse muziek houdt. "
Lees meer
- Boris van Katwijk
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Geniet van de Latijns-Amerikaanse roots van Putamayo op deze cd. Putamayo viert zijn 20-jarig bestaan en reist terug naar de tijd van vóór Columbus. Beleef een rendez-vous met de oorspronkelijke bewoners van deze prachtige streek.

De huidige Andes muziek dankt haar weelderigheid en complexiteit aan de uitgebreide reeks van instrumenten, ritmes en genres. Zo neemt de Argentijnse singer-songwriter Suni Paz je mee naar de volksdansen van Argentinië, Chili, Bolivia en Uruguay in zijn nostalgische nummer ‘A la Huella’. De Colombiaanse Alejo Garcia vertolkt in zijn ballade ‘Peregrino de tu Cielo’ (pelgrim van jouw hemel) de ritmes van Ecuador. En met de Chileense ‘Diablo Rojo Diablo Verde’ van Pascuala Ilabaca proef je het carnaval in de Andes. Luister naar deze en andere Andes volksmuziek gespeeld op panfluit, gitaar en percussie instrumenten en waan je in Latijns- Amerikaanse sferen. Als toegift staat er een heerlijk recept voor Mazamorra de Quinoa op, een soort rijstpudding op basis van quinoa, typisch voor de Andes.

Putumayo schenkt 1% van de opbrengst aan de Whole Planet Foundation; deze steunt microkrediet initiatieven in Peru, Colombia, Ecuador en de rest van de wereld.

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

" Heb voor het eerst de rust van de Andes kunnen ervaren. Een absolute aanrader voor iedereen die van wereldse muziek houdt. "
Boris van Katwijk

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over wat we doen

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers