Jouw aankoop maakt het verschil

Missie : Mongolië

Frederique Schut | E-book | 138 pagina's

€ 12,99

In 2011 voltooide schrijfster Frederique Schut als eerste Nederlander de Mongol Derby; 's werelds langste en zwaarste paardenrace. Dit boek beschrijft haar reis door een land dat haar volkomen vreemd is, onder zulke extreme omstandigheden dat alles onder druk komt te staan: haar ervaringen, haar gezondheid, haar relatie, haar moraal.

Meer informatie
  • Direct te downloaden na aankoop
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

In 2011 voltooide schrijfster Frederique Schut als eerste Nederlander de Mongol Derby; 's werelds langste en zwaarste paardenrace. `Door deelname aan deze race,' schrijft de organisatie op haar website, `vergroot je in hoge mate de kans op fysieke ongelukken, die uiteindelijk zelfs kunnen leiden tot de dood.' Dit weerhield Schut en haar partner er niet van zich aan te melden. Drieëntwintig ruiters, uit de hele wereld geselecteerd, verschenen aan de start. Negen dagen later en duizend kilometer verder kwam Schut over de finishlijn, als een van de dertien overgebleven ruiters. Missie: Mongolië beschrijft haar reis door een land dat haar volkomen vreemd is, onder zulke extreme omstandigheden dat alles onder druk komt te staan: haar ervaringen, haar gezondheid, haar relatie, haar moraal.

Frederique Schut (1985) studeerde psychologie, communicatie- en cognitieve neurowetenschap in Utrecht, Singapore en Amsterdam. Ze werkt als copywriter en vertaler, en is mede-oprichter van de website en boeken-app NieuwZoet. In 2012 verscheen haar debuutroman Met Muijs.

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value