Jouw aankoop maakt het verschil

sale

Misschien morgen...

Patricia McCormick | Hardcover | 268 pagina's

Normale prijs: € 15,95

Nu

Aanbiedingsprijs: € 5,00

  • Kinderprostitutie in India.
  • Een verhaal dat je rechtstreeks in het hart raakt.
  • Voor kinderen van 13 jaar en ouder.
Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

De dertienjarige Lakshmi woont met haar moeder en stiefvader in een armoedig hutje in de Himalaya. Hoewel haar familie straatarm is, klaagt ze niet en weet ze de kleine dingen in het leven te waarderen.
Haar leven neemt een abrupte wending wanneer hevige regenval de oogst vernietigt. Lakshmi moet van haar stiefvader in de kost bij een rijke mevrouw in de stad, om geld te verdienen. Na een lange vermoeiende reis blijkt ze echter te zijn verkocht aan de meedogenloze Mumtaz, die een bordeel in Calcutta runt. Lakshmi weet met moeite overeind te blijven in deze verschrikkelijke wereld, dankzij haar vriendschap met de andere meisjes in het huis. Dan komt er een dag dat ze een belangrijke beslissing moet nemen. Durft ze alles op alles te zetten en te vluchten uit de klauwen van Mumtaz?

Voor het schrijven van Misschien morgen . . .reisde Patricia McCormick door India en Nepal. Ze interviewde talloze vrouwen uit de rosse buurt van Calcutta en sprak met meisjes die uit bordelen waren gered. Het resultaat is een aangrijpend en ontroerend verhaal, dat opvalt door de zorgvuldige en sobere stijl. De poëtische, bijna dromerige zinnen staan in schril contrast met de inhoud, waarin Patricia McCormick een gezicht geeft aan de talloze meisjes die hetzelfde lot als Lakshmi ondergingen of nog dagelijks ondergaan.

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value