Jouw aankoop maakt het verschil

Marokko, here we come!

Sanne de Bakker | Hardcover | 160 pagina's

€ 13,95
  • Een spannend, nieuw reisavontuur van Floortje de Mol
  • Met leuke 'weetjes' over Marokko
  • Leeftijd:10-12 jaar

 

Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Floortje kijkt haar ogen uit in de soek van Marrakech, het is een grote warboel van mensen, muziek, gejuich, handgeklap en vreemde, kruidige geuren. Samen met haar familie bezoekt ze mooie moskeeeën en ze maken een prachtige tocht per dromedaris door de woestijn. Dat klinkt als een drooomvakantie, maar niet voor de familie De Mol: Floortjes moeder koopt uit medelijden de halve markt leeg. Anansi vertrouwt de verkopers niet, en haar vader is misschien juist weer iets te goed van vertrouwen. als Ruben ongewenst foto's begint te maken en hondje Victoria een moskee binnenrent, lijkt de chaos compleet. en dan is daar ineens de romantische Arib die Floortjes hart sneller laat kloppen....

Over de auteur:
Sanne de Bakker debuteerde in 2003 met Bang voor meester Tark?! , waarvoor ze de Hotze de Roos Debutantenprijs ontving. Daarna volgden vele prenten- en leesboeken van haar hand, waaronder de Theateracademie-serie en de veelgeprezen boeken over het leven van de jonge Mozart. Behalve goed schrijven kan Sanne ook nog heel mooi pianospelen!

Over de illustrator:
Katrien Holland debuteerde in 1989 met haar prentenboek Mijn Held waarvoor ze in 1990 de Premio Grafico Fiera di Bologna kreeg. Haar tweede boek Roekel (tekst Imme Dros ontving in 1992 de Illustrators of the year Award Unicef.
Dit is het derde reisavontuur van Floortje de Mol. Het is een spannend avontuur en een landengids ineen! Met veel informatie en coole tips van Floortje.
Het eerste deel heet Suriname, here we come!*, het tweede deel New York, here we come!* (Deze delen zijn niet in deze webwinkel verkrijgbaar).

Leeftijdscategorie: 10-12 jaar

Klik hier als je meer wilt weten over de auteur Sanne de Bakker.

Klik hier als je meer wilt weten over de illustrator Katrien Holland.

 

Wat schreef het blad TINA (week 44 - 2014)
Kamelen+Knappe jongens = Marokko.....Met dit grappige boek bomvol weetjes en reistips lijkt 't net alsof je zelf in Marokko bent!

Wat schreef De Telegraaf (20 september 2014)
......Eerlijke verhalen over de schoonheid van de woestijn, de ontwapende gastvrijheid en de soms slinkse manier waarop de naïeve toerist wordt bedonderd. 

 

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast