Jouw aankoop maakt het verschil

Haal de lente in huis!

Vraag je je af hoe? Zoek niet langer! We hebben een aantal praktische en vermakelijke mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Je hebt straks alles in huis om de lente écht goed te beginnen.

Muziek maakt alles mooier én leuker, dus ook het uithangen van beddengoed en tapijten, het poetsen van het gootsteenkastje en vensterbanken: de grote voorjaarsschoonmaak. Sereen en ontspannend of juist licht opzwepend om je door de zwoegende uurtjes te helpen? Van Afrika tot Brazillie, van Latin tot Blues, bekijk ons aanbod en stof de cd-speler maar vast af.

Na het poetswerk komt? Inderdaad: even heerlijk ontspannen. De beste manier om dat te doen is met een goed boek. Gelukkig hebben wij er daar veel van, zoals ‘Engel van de stad’ van Parker Bilal, een thriller om jezelf na het harde werk even helemaal in te verliezen. Voor hen die niet kunnen kiezen hebben we gelukkig altijd nog een Leesaanbieding: drie vuistdikke romans voor nog geen vijftien euro.

Vergeet ook niet om even een kijkje in de Sale te nemen: genoeg inspirerende materialen om de opgeruimde boekenplanken en schappen kleur te geven. Happy cleaning!

  

 

Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers