Jouw aankoop maakt het verschil

Haal de lente in huis!

Vraag je je af hoe? Zoek niet langer! We hebben een aantal praktische en vermakelijke mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Je hebt straks alles in huis om de lente écht goed te beginnen.

Muziek maakt alles mooier én leuker, dus ook het uithangen van beddengoed en tapijten, het poetsen van het gootsteenkastje en vensterbanken: de grote voorjaarsschoonmaak. Sereen en ontspannend of juist licht opzwepend om je door de zwoegende uurtjes te helpen? Van Afrika tot Brazillie, van Latin tot Blues, bekijk ons aanbod en stof de cd-speler maar vast af.

Na het poetswerk komt? Inderdaad: even heerlijk ontspannen. De beste manier om dat te doen is met een goed boek. Gelukkig hebben wij er daar veel van, zoals ‘Engel van de stad’ van Parker Bilal, een thriller om jezelf na het harde werk even helemaal in te verliezen. Voor hen die niet kunnen kiezen hebben we gelukkig altijd nog een Leesaanbieding: drie vuistdikke romans voor nog geen vijftien euro.

Vergeet ook niet om even een kijkje in de Sale te nemen: genoeg inspirerende materialen om de opgeruimde boekenplanken en schappen kleur te geven. Happy cleaning!