Jouw aankoop maakt het verschil

Hoe jij het verschil kunt maken!

 

Over Oxfam Novib

Eén op de drie mensen op de wereld leeft in armoede. Oxfam Novib is vastbesloten om dit te veranderen door de kracht van mensen te bundelen tegen armoede. Wereldwijd werken we aan praktische en vernieuwende oplossingen om mensen de kans te geven zich uit de armoede op te werken en een betere toekomst op te bouwen.

Bij een ramp of conflict redden we levens en helpen we mensen om weer in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. En we voeren campagne zodat arme mensen invloed krijgen op de lokale en mondiale beslissingen waar ze de gevolgen van ondervinden.

Altijd en overal werken we samen met lokale partnerorganisaties en met de meest kwetsbare vrouwen en mannen. Samen roepen we een halt toe aan de onrechtvaardigheden die leiden tot armoede. 

Als de basisrechten van mensen worden gerespecteerd, kunnen we armoede en onrecht de wereld uit helpen. Daar zetten wij ons dagelijks voor in.

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeaus, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Neem dus snel een kijkje en verbeter de wereld, met Oxfam Novib.

In de Oxfam Novib webshop vind je prachtige items, vanuit de hele wereld. Van wereldmuziek cd’s tot kinderboeken en van wenskaarten tot handgemaakte producten. Het perfecte cadeau voor een ander, of voor jezelf, bestel je bij Oxfam Novib. Met de wetenschap dat jouw geld ook nog eens erg goed terecht zal komen. Doe jezelf een plezier, doe de wereld een plezier. Bekijk snel het gehele assortiment uit de Oxfam Novib webwinkel.

Bij Oxfam Novib kun je heel gemakkelijk en zonder zorgen jouw favoriete items online bestellen. Betalen kun je doen op een manier die voor jou het meest vertrouwd aanvoelt, aangezien wij samenwerken met meerdere, gecertificeerde betaalinstanties. Op je eigen manier, veilig en vertrouwd, de wereld verbeteren en jezelf een leuk cadeau doen, dat doe je met Oxfam Novib.

Hoe klein ook, jouw aankoop maakt een verschil. Samen maken we de wereld een beetje mooier.

 

 

 

Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers