Jouw aankoop maakt het verschil

Nieuwjaar = Nieuwe goede voornemens!

 

Terwijl de kerstspullen langzaam weer op zolder verdwijnen, en iedereen nog aan het uitbuiken is van de oliebollen; beginnen we het jaar vaak met goede moed en dus goede voornemens. Helaas weten we ook allemaal hoe snel deze goede voornemens weer uit het raam verdwijnen. Gelukkig kan Oxfam Novib je op meerdere manieren een handje helpen bij het in stand houden van je goede voornemens.

 

2016 = Minder Chaos

 

 

Kan jouw leven wel wat organisatie gebruiken, en heb je je voorgenomen om in 2016 nooit meer een afspraak te vergeten? Neem dan eens een kijkje bij de Oxfam Novib agenda’s. En als je dan toch bezig bent met de chaos bestrijden, misschien is een kalender ook een goed idee? Zo weet jij altijd bijtijds wanneer er weer cadeautjes of kaarten aangeschaft moeten worden, zonder dit een dag van te voren in paniek te moeten doen.

agenda2016

 

 

 

 

 

2016 = Meer tijd voor jezelf

Of heb jij jezelf juist voorgenomen om dit jaar meer tijd voor jezelf te maken, en het ietsjes rustiger aan te doen? Check dan de boekenplank van Oxfam Novib eens. Hier staan genoeg exemplaren om je heel 2016 bezig te houden. Deze boeken zijn niet alleen een manier om jezelf tot rust te laten komen. Met relevante en hedendaagse thema’s steek je van deze boeken ook gegarandeerd wat op. Kijk bijvoorbeeld eens naar 'De Verboden Rivier' van Chigozie Obioma waarin het verhaal van een jongetje dat opgroeit in Nigeria wordt verteld.

2016 = ???

Misschien heb je je wel iets totaal anders voorgenomen voor in 2016 maar wie weet kan onze webwinkel je een handje helpen bij deze goede voornemens. Wij wensen je in ieder geval een prachtig nieuw jaar toe, waarin al je wensen en dromen uitkomen!

rivier

 

 

Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers