Jouw aankoop maakt het verschil

Nieuwjaar = Nieuwe goede voornemens!

 

Terwijl de kerstspullen langzaam weer op zolder verdwijnen, en iedereen nog aan het uitbuiken is van de oliebollen; beginnen we het jaar vaak met goede moed en dus goede voornemens. Helaas weten we ook allemaal hoe snel deze goede voornemens weer uit het raam verdwijnen. Gelukkig kan Oxfam Novib je op meerdere manieren een handje helpen bij het in stand houden van je goede voornemens.

 

2016 = Minder Chaos

 

 

Kan jouw leven wel wat organisatie gebruiken, en heb je je voorgenomen om in 2016 nooit meer een afspraak te vergeten? Neem dan eens een kijkje bij de Oxfam Novib agenda’s. En als je dan toch bezig bent met de chaos bestrijden, misschien is een kalender ook een goed idee? Zo weet jij altijd bijtijds wanneer er weer cadeautjes of kaarten aangeschaft moeten worden, zonder dit een dag van te voren in paniek te moeten doen.

agenda2016

 

 

 

 

 

2016 = Meer tijd voor jezelf

Of heb jij jezelf juist voorgenomen om dit jaar meer tijd voor jezelf te maken, en het ietsjes rustiger aan te doen? Check dan de boekenplank van Oxfam Novib eens. Hier staan genoeg exemplaren om je heel 2016 bezig te houden. Deze boeken zijn niet alleen een manier om jezelf tot rust te laten komen. Met relevante en hedendaagse thema’s steek je van deze boeken ook gegarandeerd wat op. Kijk bijvoorbeeld eens naar 'De Verboden Rivier' van Chigozie Obioma waarin het verhaal van een jongetje dat opgroeit in Nigeria wordt verteld.

2016 = ???

Misschien heb je je wel iets totaal anders voorgenomen voor in 2016 maar wie weet kan onze webwinkel je een handje helpen bij deze goede voornemens. Wij wensen je in ieder geval een prachtig nieuw jaar toe, waarin al je wensen en dromen uitkomen!

rivier