Jouw aankoop maakt het verschil

sale

Vrouwen van de wereld - fotoboek

Pierre Chavot | Hardcover | 208 pagina's

Normale prijs: € 24,95

Nu

Aanbiedingsprijs: € 9,95

  • Een prachtig fotoboek over de positie van vrouwen in alle continenten

  • 208 pagina's met schitterende foto's

Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Dit prachtige fotoboek neemt je mee op een ontdekkingsreis over de hele wereld. Je ontmoet talrijke vrouwen, druk met hun dagelijkse bezigheden, van Azië tot Afrika, van Europa tot Latijns-Amerika. Ze werken op het land of op kantoor; ze zijn heel jong of juist heel oud, het zijn moeders, echtgenotes, dochters en zussen.
Pierre Chavot reist over de wereld en observeert de positie van vrouwen en de ongelijke behandeling die hun dikwijls ten deel valt. Sommige vrouwen mogen bijvoorbeeld niet eens stemmen, anderen moeten meer uur werken dan eigenlijk mogelijk is om hun kinderen te onderhouden.
De prachtige foto’s in dit boek bieden een indrukwekkend raamwerk om deze bijzondere vrouwen te leren kennen. Kleuren, geuren, emoties en vrouwelijkheid komen tot leven en creëren met de teksten een intrigerend portret van deze vrouwen. Het boek biedt ook een intieme blik in de huizen, de avondrituelen en het familieleven, en herinnert ons er op deze manier aan dat zonder deze vrouwen de wereld niet zou kunnen draaien.

Over de auteur:
De gerenommeerde historicus Pierre Chavot heeft al meerdere boeken op zijn naam staan. Hij schreef veel educatieve boeken en specialiseerde zich in religie, mythen en legenden van de wereld. Eerder verscheen bij Oxfam Novib/Fontaine Schoolkinderen van de wereld. Chavot streeft er steeds naar zijn thema's vanuit verschillende gezichtspunten te beschouwen en daarbij niet één bepaald land maar de hele wereld in ogenschouw te nemen.


Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value