Jouw aankoop maakt het verschil

sale

Filipijnen

Sjon Hauser | Paperback | 130 pagina's

Normale prijs: € 14,50

Nu

Aanbiedingsprijs: € 2,95

Met meer dan 7000 eilanden heeft de Filipijnen een van de langste kustlijnen op aarde.

 

   

  

 

Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

De vriendelijke bevolking en de fraaie natuur zijn één kant van de Filipijnen, maatschappelijke misstanden als bittere armoede, ongebreidelde corruptie en een royale portie geweld vormen een andere kant. De Filipino's zijn de laatsten om die misstanden te ontkennen. De oorzaken zoeken ze veelal in het egoïsme van de mens. Ook wordt gewezen op de grote verdeeldheid onder de bevolking. Veeal ontbreekt een nationaal gevoel in het eilandenrijk, lokaal en regionaal chauvinisme overheersen. De Filipino steekt de draak met zijn identiteit door zich te definiëren als 'een Engels sprekende Maleier met een Spaanse naam die Chinees eten eet'.

Over de auteur:
Sjon Hauser woont sinds 1983 in Chiang Mai, Thailand, en houdt zich vooral bezig met reisjournalistiek over Zuidoost-Azië. Behalve zijn beststeller Thailand , Zacht als zijde, buigzaam als bamboe (13de druk 2009) schreef hij Mekong - Van de Gouden Driehoek naar Vietnam (2008) en een dozijn andere boeken over de regio. Na zijn eerste bezoek in 1979 keerde hij vele keren terug naar de Filipijnen.

Van dezelfde auteur verkrijgbaar in de Landenreeks: het deel Thailand. Bij de categorie kinderboeken treft u van deze auteur De kampioenen van de Tijgerberg aan.


Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers