Jouw aankoop maakt het verschil

sale

Een wintervertelling uit Buenos Aires

Sylvia Iparraguirre | Hardcover | 320 pagina's

Normale prijs: € 22,50

Nu

Aanbiedingsprijs: € 5,00

  • Een indringende roman over eenzaamheid, liefde en volwassen worden
  • Buenos Aires 1995
Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Cristobal is zeventien jaar wanneer hij zijn spullen pakt en zijn ouderlijk huis in Buenos Aires verlaat. In een verre uithoek van de stad vindt hij onderdak bij Señora Vidot, een merkwaardige vrouw die in haar eigen wereld leeft. Vol zelfvertrouwen over zijn nieuwe onafhankelijkheid maakt hij haar het hof, en pas later begrijpt Cris dat hij zijn nieuwe gevoelens van onafhankelijkheid verwarde met liefde voor deze vrouw. Deze reis naar volwassenheid doet Cris besluiten zijn baantje als straatverkoper van siliconenborsten op te zeggen en te vertrekken uit Buenos Aires, op naar een volgend avontuur.

Met vaste hand leidt Sylvia Iparraguirre haar lezers door een verscheurde stad, waar intellectuele genialiteit, bittere armoede, hoop en hopeloosheid naast elkaar staan, waar mensen crises overleven en er soms zelfs van leren. De slotscène, waar het ontwaken van de stad en de ontsnapping van een jonge man worden beschreven, leest als een climax in een muziekstuk dat je raakt tot diep onder je huid.

Over de auteur:
Sylvia Iparraguirre (1947) is geboren in Junín, Agentinië. Sinds 1976 is ze getrouwd met auteur en toneelschrijver Abelardo Castillo. Ze is docente moderne letterkunde op de universiteit van Buenos Aires en literair criticus van Clarín en Página 12 en medeoprichtster van de literaire tijdschriften El escarabajo de oro en El ornitorrinco. Haar debuutroman Vuurland werd  in 2001 uitgegeven door De Geus en Novib.

Bekijk ook de leeswijzer over deze roman. Tip: deze roman is ook als e-book leverbaar in deze webwinkel.


Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers