Jouw aankoop maakt het verschil

De zangbreker

Carolina Trujillo | E-book | 364 pagina's

€ 9,99

Tony zit in dalers. Dat betekent dat hij mensen die van nature destructief zijn in hun afdaling naar de ondergang moet helpen. Als Tony betrapt wordt op ongeoorloofde methodes, wordt hij verbannen naar Montevideo. 

8weekly.nl:
Trujillo’s vorige roman werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs en ook dit boek zou daar zeker voor in aanmerking kunnen komen. Grillig is het, maar vol inzicht en vaart. Menselijk geluk en emoties worden op een verontrustende manier tentoongesteld. Door alle ellende heen, geeft Trujillo ook weer hoe relaties hoop kunnen bieden en eenzaamheid kunnen verlichten. Zelfs als er gaandeweg van alles kapot wordt gemaakt. Het kan stijgen en het kan dalen, lijkt Trujillo te stellen, en soms is het moeilijk om in te schatten of men naar boven of naar beneden gaat.

Meer informatie
  • Direct te downloaden na aankoop
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast
Tony zit in dalers. Dat betekent dat hij mensen die van nature destructief zijn in hun afdaling naar de ondergang moet helpen. Als Tony betrapt wordt op ongeoorloofde methodes, wordt hij verbannen naar Montevideo. Daar gaat zijn werk hem steeds minder goed af. De zangbreker is te lezen als een bekentenis van Tony, waarin hij zijn leven beschrijft vanaf de tijd dat hij op de academie zat, tot de dag dat hij een mens tegenkwam aan wie hij zich ging hechten.
De zangbreker is een grootse roman over het noodlot. Meesterverteller Carolina Trujillo neemt haar lezers mee naar haar geboortestad voor een onvergetelijke ontmoeting met onalledaagse personages.

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value