Jouw aankoop maakt het verschil

De Perzische keuken (recepten en verhalen)

Yasmin Khan | Hardcover

€ 24,95
  • Proef het land van duizend-en-een-nacht
  • Prachtig vormgegeven
  • Heerlijke recepten met mooie achtergrondverhalen
  • 280 blz
  • "Zuurbessen, verse kruiden, dadelmelasse, gedroogde limoenen en saffraan: Yasmins Perzische basisingrediënten zijn stuk voor stuk ook mijn favoriete ingrediënten. Haar recepten zijn het verleidelijke visitekaartje van een prachtig land." (Yotam Ottolenghi)
Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

De Brits-Iraanse kok Yasmin Khan ging in Iran op zoek naar de heerlijkste recepten. Ze werd verwelkomd in woningen in alle uithoeken van het land, van de besneeuwde bergen van Tabriz tot aan de granaatappelboomgarden van Isfahan. Zo weefde zij een tapijt van verhalen en geurige recepten die zijn geworteld in de rijke traditie van de Perzische keuken.

Yasmin Khan tekende moderne, toegankelijke recepten op zoals fesenjoon (kip met walnoten en granaatappels), tahcheen (gebakken rijst met saffraan en aubergine) en rozen-amandeltaart. Via de recepten, de verhalen en de vele sfeerfoto's neemt Yasmin ons mee naar dit mysterieuze en mooie land.
Met een voorwoord van Farah Karimi - algemeen directeur van Oxfam Novib.

Over de auteur:
Yasmin Khan werkt in Londen als kok en schrijver. Ze geeft Perzische kooklessen en organiseert pop-uprestaurants. Buiten de keuken werkt Yasmin als campagnevoerder en is zij verantwoordelijk voor campagnes voor onder andere NGO's, vooral met betrekking tot het Midden-Oosten. 

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Hoe jouw aankoop helpt