Jouw aankoop maakt het verschil

De Perzische keuken (recepten en verhalen)

Yasmin Khan | Hardcover | 240 pagina's

€ 24,95
  • Proef het land van duizend-en-een-nacht
  • Prachtig vormgegeven
  • Heerlijke recepten met mooie achtergrondverhalen
  • 280 blz
  • "Zuurbessen, verse kruiden, dadelmelasse, gedroogde limoenen en saffraan: Yasmins Perzische basisingrediënten zijn stuk voor stuk ook mijn favoriete ingrediënten. Haar recepten zijn het verleidelijke visitekaartje van een prachtig land." (Yotam Ottolenghi)
Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

De Brits-Iraanse kok Yasmin Khan ging in Iran op zoek naar de heerlijkste recepten. Ze werd verwelkomd in woningen in alle uithoeken van het land, van de besneeuwde bergen van Tabriz tot aan de granaatappelboomgarden van Isfahan. Zo weefde zij een tapijt van verhalen en geurige recepten die zijn geworteld in de rijke traditie van de Perzische keuken.

Yasmin Khan tekende moderne, toegankelijke recepten op zoals fesenjoon (kip met walnoten en granaatappels), tahcheen (gebakken rijst met saffraan en aubergine) en rozen-amandeltaart. Via de recepten, de verhalen en de vele sfeerfoto's neemt Yasmin ons mee naar dit mysterieuze en mooie land.
Met een voorwoord van Farah Karimi - algemeen directeur van Oxfam Novib.

Over de auteur:
Yasmin Khan werkt in Londen als kok en schrijver. Ze geeft Perzische kooklessen en organiseert pop-uprestaurants. Buiten de keuken werkt Yasmin als campagnevoerder en is zij verantwoordelijk voor campagnes voor onder andere NGO's, vooral met betrekking tot het Midden-Oosten. 

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers