Jouw aankoop maakt het verschil

De overtocht

Tineke Beishuizen | Hardcover | 96 pagina's

€ 12,99
  • Eerste kinderboek van Tineke Beishuizen.
  • Een spannend verhaal geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 10 jaar.
  • Obi, Kojo en Faisa moeten om verschillende redenen vluchten uit hun land. Gelukkig komen ze onderweg elkaar tegen, en samen gaan ze op zoek naar een land waar het wel veilig is.
Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Een spannend verhaal geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Het olifantje Obi is na een akelig avontuur in het grote oerwoud zijn familie kwijtgeraakt. Gelukkig ontmoet hij het aapje Kobi, dat ook alleen is en net als Obi een droevig verhaal te vertellen heeft. Samen redden ze het antiloopje Faisa uit de handen van boze mannen. Met z’n drieën gaan ze op zoek naar een land waar het veilig is en waar ze voor niemand bang hoeven te zijn. Dat land ligt ver weg, aan de overkant van de zee. Om er te komen bouwen de vriendjes een bootje om de grote overtocht te kunnen maken. Maar als ze in dat verre land zijn aangekomen krijgen ze heimwee. Zullen ze hun familie ooit weer terugvinden?

Met mooie illustraties van Femke den Hertog.

Over de auteur:
Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin. Zij schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Naast de bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs.

 

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value