Jouw aankoop maakt het verschil

De bende van Adlan

Margaretha van Andel | Hardcover | 128 pagina's

€ 12,50
  • spannende avonturen
  • illustraties door Mark Janssen
  • speelt in de Himalaya
  • leeftijd 8+
Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

De bende van Adlan speelt zich af in de Himalaya. De auteur heeft jarenlang op de grens van Pakistan en India gewoond: een prachtige omgeving vol oude verhalen en mysterie. Het resultaat is een geweldig avonturenverhaal voor zowel jongens als meisjes vanaf een jaar of acht.
Emmet wil dolgraag worden toegelaten tot de bende van Adlan. Lid worden kan alleen als hij slaagt voor een aantal proeven. Bijna alle proeven heeft hij afgelegd, maar dan volgt de laatste en zwaarste test: een nacht doorbrengen in de Grot van de Geest. De proef mislukt en Emmet wordt niet toegelaten.
Dan hoort hij dat zijn aartsvijand Mogul een kans krijgt om zich bij de bende aan te sluiten. Dat vindt hij verschrikkelijk. Als hij Mogul op een middag naar de grot ziet vertrekken, gaat hij hem achterna. Hij ontdekt dat Mogul iets oneerlijks van plan is. Krijgt Emmet de kans om te bewijzen dat hij geen lafaard is?

Over de auteur
Emma (Margaretha) van Andel (1959) groeide op in Noord-Brabant in het dorpje Andel aan de Maas. Daar bleef ze niet. Ze heeft veel gereisd en woonde o.a. in Pakistan en China. Nu woont ze met haar man in een klein dorp in Friesland dichtbij Heerenveen. Voor ze begon met het schrijven van fictie werkte ze in een justitiële jeugdinrichting. In 2009 schreef Emma haar eerste korte verhalen. Na het winnen van enkele schrijfwedstrijden besloot ze dat het tijd werd voor een boek. In 2011 verscheen, onder haar eigenlijke naam Margaretha van Andel, haar debuut Buitenstaanders bij uitgeverij Van Holkema & Warendorf. Daarnaast publiceerde Pica Educatief twee verhalen in de serie Gestreepte Boekjes en verschenen bij uitgeverij Kluitman Jurkenjacht en toverkracht en Klapperflappen met knettersuiker, de eerste twee delen in de Victoria-reeks.

Illustraties: Mark Janssen
Leeftijdscategorie: 8 jaar en ouder

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers