Jouw aankoop maakt het verschil

CD Christmas around the world

€ 15,95

 

  •  CD met liedjes voor het hele gezin
  • Hymnes en carols uit de USA en Latijns-Amerika plus een Franse versie van het wereldberoemde White Christmas
  • De meeste liedjes op Christmas around the world zijn bekend; enkele hebben invloeden uit traditionele regio’s. Allemaal maken ze van kerst een sfeervol feest
  • Deze CD bevat 12 liedjes

De cd voert je even weg uit de realiteit van alledag en brengt je in kerstsfeer. En what's more: met de aanschaf help je mensen in ontwikkelingslanden een eigen bestaan op te bouwen.

 

Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Kerst. Tijd van bezinning. En tijd van vrolijkheid. Het kerstfeest wordt al eeuwenlang in de hele wereld gevierd. Met kerstbomen, licht, cadeaus en . . . .  muziek. Putumayo stelde een cd samen met liedjes voor het hele gezin. Op Christmas around the world vind je hymnes en carols uit de USA en Latijns-Amerika plus een Franse versie van het wereldberoemde White Christmas. Minstens zo bekend is Douce Nuit (Silent Night), op deze cd uitgevoerd door Kali uit Martinique.  De meeste liedjes op Christmas around the world zijn bekend; enkele hebben invloeden uit traditionele regio’s. Allemaal maken ze van kerst een sfeervol feest. 

Deze cd voert je even weg uit de realiteit van alledag en brengt je in kerstsfeer. En what's more: met de aanschaf help je mensen in ontwikkelingslanden een eigen bestaan op te bouwen.

 

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast