Jouw aankoop maakt het verschil

Fairtrade cadeaus

Grid Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grid Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Leuke en originele fairtrade cadeaus voor kinderen, hem en haar. Koop iets voor jezelf of voor iemand anders: een kookboek, speelgoed, mooie sjaal.
Met jouw aankoop draag je bij aan een betere wereld. Een aantal van deze producten worden door onze partnerorganisaties in Laos en Cambodja gemaakt. Dankzij jouw aankopen geef je mensen de kans zich uit de armoede op te werken en een betere toekomst op te bouwen.

Fairtrade betekent letterlijk eerlijke handel. En daar heeft iedereen recht op. Alle boeren en arbeiders overal ter wereld moeten een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Een prijs waarvan zij en hun gezinnen kunnen rondkomen. En een prijs die in verhouding staat tot de productiekosten. Daar maakt Oxfam Novib zich hard voor.

Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers