Jouw aankoop maakt het verschil

CD Brazilian Cafe

€ 16,95

 

  • Jazz, zwoele samba en bossa nova
  • Brazilian Café vraagt om een dansje!
  • Deze CD bevat 12 liedjes
     

 

Meer informatie
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Putumayo neemt je mee naar een Braziliaans café. Of je nu een klein café in de smalle straatjes van Pelourinho in Salvador kiest of een bruisend café in de metropool Rio de Janeiro, met Brazilian Café in je cd-speler ben je eventjes helemaal weg uit de polder.
Brazilian Café bevat 12 liedjes met heerlijke laid back bossa nova en swingende samba van zowel bekende als minder bekende artiesten.

Muziek van: Djavan, Márcio Faraco, Teresa Cristina and Grupo Semente, Carlinhos Cor Das Aguas, Ceumar,  Toco, Katia B,  Rosa Passos, Alexandre Leão, Marcia Salomon, Arranco de Varsóvia, Ana Costa with Oswaldo Cavalo.

Met als extra verrassing recepten voor onder andere een heerlijke cafezinho, een Braziliaanse koffiedrank, en pavê de cafê, een tongstrelend koffiedessert.

Een deel van de opbrengst van deze cd gaat naar Terra dos Homens Brazilian Association, een organisatie die zich inzet voor de rechten van kinderen en jongeren.Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers