Jouw aankoop maakt het verschil

Wereldliteratuur

Grid Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grid Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Adembenemende wereldliteratuur van talentvolle schrijvers uit Afrika, Azië het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. In 1975 verscheen het eerste deel in de Derde Spreker Serie.  Een unieke serie want bijna geen enkele uitgeverij toentertijd durfde het aan om romans van schrijvers uit 'arme landen' in Nederland uit te geven. Dit was de start van onze succesvolle romanreeks. De Nederlanse samenleving maakt op deze manier kennis met de rijke culturen uit de verschillende continenten.

De meeste romans zijn in deze webwinkel ook verkrijgbaar als e-book. Laat je verrassen en inspireren door onze uitgaven. Dankzij jouw aankopen geef je mensen de kans zich uit de armoede op te werken en een betere toekomst op te bouwen.

Sinds enkele jaren wordt in samenwerking met PEN-Nederland en Writers Unlimited de Oxfam Novib PEN Award uitgereikt aan schrijvers, journalisten om hen te steunen in landen waar menig auteur de mond wordt gesnoerd.

Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers