Jouw aankoop maakt het verschil

Bamboe wereldbord

Een bamboe bord om van te eten? Dat kan! Dit bord heeft niet alleen een uniek ontwerp, maar kan ook nog in de vaatwasser. Het bord bestaat voor 70 procent uit bamboevezel, maïspulver en houtpulver, en voor 30 procent uit organisch bindmiddel.

Het is niet alleen een heel praktisch bord, maar ook een leuk cadeau om te geven. Bijvoorbeeld voor Moederdag, op zondag 8 mei. Het bord weegt bijna niets en is daarmee een ideaal bord om ook mee te nemen op reis of voor een picknick. Het unieke ontwerp met verschillende symbooltjes, geven een beeld over het eet- en boodschappengedrag over de hele wereld.

Wil jij ook een moederdagcadeau geven dat het verschil maakt? Kijk dan ook eens bij onze selectie cadeaus, boeken of muziek!

Bestel nu het Bamboe wereldbord

 

  

Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Foto_verschil

Hoe jij het verschil kan maken

Oxfam Novib gaat al jaren de strijd aan tegen armoede. En wij hebben jouw hulp nodig om die strijd te winnen. In onze Oxfam Novib webwinkel kun je prachtige items aanschaffen, waarvan de opbrengst volledig ten behoeve gaat aan de doelen die wij stellen. Je vindt bij ons geweldige cadeau’s, die je natuurlijk ook aan jezelf kan geven. Jouw aankoop maakt het verschil

Lees meer over onze resultaten

Wat zeggen anderen?

"Veel keuze, goede boeken met mooie verhalen. Super dat je zo ook nog eens het werk van Oxfam Novib kan steunen"

Manja Brouwers