Jouw aankoop maakt het verschil

CD African Blues

€ 16,95  • African blues neemt je mee naar de oorsprong van de blues
  • Krachtige Afrikaanse stemmen en ritmes vertellen een verhaal recht uit het hart.
  • Deze CD bevat 10 liedjes
     

 

Meer informatie
Dit product is momenteel niet op voorraad, wij verwachten dat het product snel weer leverbaar is.
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten €3,95
Daarom koop je bij Oxfam Novib
Jouw aankoop maakt het verschil Eerlijke cadeaus Koop eenmalig en zit nergens aan vast

Taj Mahal meets the Culture Musical Club of Zanzibar. Deze combinatie zegt eigenlijk helemaal wat African Blues is. De in Harlem, New York City, geboren Taj Mahal bezingt samen met the Culture Musical Club of Zanzibar het land van de Dhow, een Arabisch traditioneel zeilschip waarmee het prachtige eiland Zanzibar wel wordt geassocieerd. Dhow Countries is een echte, op-en-top Amerikaanse blues, traag, emotioneel en zinderend tot in je nieren... De blues zijn groot geworden in de Verenigde Staten, maar de wortels ervan liggen in Afrika.

African Blues, een nieuwe topper in de Putumayo-muziekcd-collectie, neemt je mee naar de oorsprong. Tegelijkertijd vind je in de Afrikaanse blues ook weer moderne muzikale opvattingen terug uit Europa, Latijns-Amerika en de VS. Luister bijvoorbeeld naar Playing for Change, met de woestijnrockers Tinariwen en Keb Mo. Of het Belgisch-Malinese Kalaban Coura.

Al met al biedt African Blues een heerlijke combinatie van krachtige Afrikaanse stemmen en ritmes met stijlen en interpretaties van nu. Muziek met een verhaal recht uit het hart.

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Schrijf je eigen review

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value

Hoe jouw aankoop helpt